Idag 12 april 2019 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa

Du var støttekontakt for Henning hytten i Oslo

Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 53 personer I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga to timer og jeg fikk 15 kroner som jeg gav til Sørlendingen Jon Arne på borgergård og jeg gav 100 kroner til ei rom dame i hønefoss og idag prata jeg med en hyggelig løytnant han hadde gått på befalsskolen og han var løytnant i Harstad jeg sa jeg var sersjant i luftforsvaret
På rekruttskolen i værnes
Idag sendte jeg saken som jeg hadde laget om Biskop Atle sommerfeldt
Biskopen s reiser til Israel den saken sendte jeg til statsrådene i regjeringen i Oslo

Idag på gata i Hønefoss lagde jeg denne journalist saken

5 på gaten om tigging

Av journalist Trond Worren

Anton Wasa 35 år

Har du noen ganger gitt til tiggerne ?

Ja flere ganger og da har jeg gitt ca 50 kroner sier daglig leder i Nordli bokhandel på cuben Anton Wasa 35 år og Anton Wasa legger til at han gir til tiggerne fordi det er å få vist at alle er ikke økonomisk selvrådene og alle har ikke jobb sier daglig leder i Nordli bokhandel på cuben Anton Wasa 35 år

Morten Jørgensen 15 år og elev på ungdom skole

Hvorfor gir du til tiggerne ?

Fordi de sitte der for å få penger og mange sliter med å få jobb sier Morten jørgensen

Butikk arbeider chzng wang 43 år

Hvorfor gir du til tiggerne ?

Hvis de trenger penger til mat da skal folk gi sier chzng wang 43 i skobutikken på cuben

Henriette Nikolaisen 21

Har du noen ganger gitt til tiggerne ?

Jeg har noen ganger gitt til tiggerne fordi jeg syntes synd på de sier Henriette Nikolaisen 21 som jobber på big bite på cuben

Kristin 30 år
På blomster butikken på cuben

Jeg har noen ganger gitt til tiggerne og da gir jeg mellom 20 og 70 kroner
Jeg gir for å hjelpe sier Kristin som jobber på blomster butikken på cuben

Send meg snarest e post om jeg får denne saken på trykk i deres avis
Hvis jeg får saken på trykk så send avisen med sak til adresse
Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss