Idag 26 mars 2019 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss Jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til noen ungdommer og ei jente på 13 år sa hun ikke var kristen så forkynte jeg mer om Guds sønn Jesus Kristus til jenta på 13 år og da så hun at hun ville bli en kristen jenta på 13 år ble frelst idag 26 mars 2019

Idag står det på tigger plakaten
Jeg er ikke sterk nok psykisk til at jeg Kan reise til Oslo

Og på den andre siden av tigger plakaten står det
Jeg har skjev rygg og nakke

Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 100 personer I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk 50 kroner
Jeg sendte 30 diktsamlinger til litteraturhuset i Oslo og 30 diktsamlinger til Tronsmo bokhandel som deler gratis ut mine Diktsamlinger

Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss
Hvis du er kristen så be til Gud at Gud må helbrede meg