Idag 15 januar 2019 står det på tigger plakaten du skal hver dag gi til tiggere og hjemløse

Idag 15 januar 2019 står det på tigger plakaten du skal hver dag gi til tiggere og hjemløse dette budet har jeg fått fra Guds sønn Jesus KristusIdag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 42 personer I Hønefoss
Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga to timer og jeg fikk
40 kroner som jeg gav til Jan på borgergård Jan fikk også 100 kroner Av meg
Han skylder meg et par tusen kroner
Dikt samlingen Min dikt og innlegg deles nå ut gratis på Tronsmo bokhandel i Oslo universitets gata 12 gå dit å få gratis diktsamling som også deles gratis ut på Litteraturhuset i Oslo og på brukt butikken i Hønefoss og på Scandic hotell
I Hønefoss gå dit å få gratis diktsamling
Diktsamlingen min selges på Nordli bokhandel på cuben i hønefoss
Jeg er leverandør og utgiver

Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss