Idag 27 desember 2018 så behandla eieren på borgergård meg ikke Som søppel

Idag når jeg stod å Tigga utenfor filadelfia kirka i Hønefoss da møter jeg eierenAv borgergård vi prata en stund og jeg sa jeg hadde fått fisk på Sundvollen
En gjedde på en halv kilo eieren på borgergård behandler meg ikke Som søppel
Siden han ville prate med meg Han spurte meg hvordan det stod til med meg
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 93 personer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga en time og jeg fikk 3 kroner på tigger plakaten min står det bud elsk din fiende Og ved tigger koppen er det en kose bamse og en snømann figur som jeg har fått i jule gave av borgergård
Budet du skal elske din fiende fikk jeg fra Guds sønn Jesus Kristus
Hvis du er kristen så be til Gud for meg i kveld

Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss