Folk er folk nå er Der alvor

Idag snakka jeg med Ramona muntean lenuta i Romania hun så at de måtte ha varme anlegg i huset til 40000 kroner og de måtte ha 3000 til mat hver ukeOg de manglet vinter klær mamma Randi Worren har bare gitt ramona 600 kroner og det er altfor lite så lesere redd Ramona og sett inn penger til varme anlegg og vinterklær og mat sett inn pengene på konto 50241089344
Idag sendte jeg en bukse en bag og en genser til Ramona å sende pakken kostet
500 kroner
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 56 personer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i tre timer og jeg fikk 30 kroner
Idag sa Jon Arne beboer på Borgergård han sa at han en gang hadde gitt ei rom dame 500 kroner meget bra den buksa og genseren jeg sendte til Ramona fikk jeg av beboer Jon Arne

Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss