Be hver dag til Gud for de 164 personene som har plaga meg

Idag 30 november 2018 sparka en rusmisbruker i Hønefoss Han sparka til kose bamsen min da har 164 personer plaga meg som har gjort meg uførHvis du er kristen så be hver dag til Gud for de 164 personene som har plaga meg be til Gud at Gud må sende engler foran og bak de personene som har plaga meg i Oslo Asker og Hønefoss
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 63 personer I Hønefoss
Jeg tigga i to timer men jeg fikk ikke Noe penger
Det var Daniel på borgergård som gav meg idag 14 kroner
Idag gav jeg en boble vest til rom dama Monica ved Filadelfia kirka i Hønefoss
Den boble vesten har jeg fått av Jon Arne Sørlendingen og beboer på
Borgergård jeg pleier å prate med han
Han sa at du skal ikke baktale og Guds sønn Jesus Kristus Sa til meg idag
Du skal ikke baktale

Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss