Lesere nå er det alvor Ramona hadde idag ikke råd til tannlegen

Lesere nå er det alvor idag 12 november 2018 hadde Ramona muntean lenutaHun hadde ikke råd til tannlegen i Romania og barna sulter
Lesere Ramona trenger 3000 kroner snarest så sett inn til i morgen 3000 på konto 50241089344 og redd Ramona og familien i Romania
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 83 personer I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer men jeg fikk ikke Noe penger Jeg snakka med rom tigger dama Monica ved Filadelfia kirka hun sa hun hadde gitt tre jakker til barna 10 og 11 og 8 år de hadde alle fått vinterjakke av meg til 6000 kroner som jeg har fått av Sørlendingen Jon Arne på borgergård

Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss