Idag 10 november 2018 forkynte jeg om Guds sønn Jesus kristus

Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 83 personer I hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen og jeg tigga i to timer og jeg fikk 50 kronerOg jeg møtte idag Marius som har vært i fengsel og han er kamerat til Muhammed som er rusmisbruker i Oslo Marius sa han skulle hilse fra Muhammed og Marius fikk idag låne 100 kroner Av meg da skylder han meg 300 kroner
Idag hilser jeg på et lite barn som spurte hva jeg het da sa jeg Trond og barnet sa hun het Rebecca og idag sa et lite Barn der er en bamse det sa barnet til bamsen min som er ved tigger koppen min
Idag fikk jeg vite av rom tigger dama Monica ved Filadelfia kirka at hun av noen i Hønefoss har sagt til henne at hun får ikke lov til å selge min dikt samling
I Hønefoss og idag snakka jeg med Ramona i Romania og hun sa hun trengte 1000 kroner til Mat til mandag så lesere sett inn 1000 kroner på konto
50241089344 Trond Worren tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss

Dikt

Grådighet skaper
Lidelser

Trond Worren tidligere uteligger

Den store skatten
Er i fattigdommen

Trond Worren tidligere uteligger