Idag 24 oktober forkynte jeg om Guds sønn Jesus kristus

Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 62 personer I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag var det en person som sparka til tigger Koppen så pengene raste ut han blir den 161 personen som har gjort stygge ting mot meg og det har Ført til at jeg har blitt uførIdag gav jeg rom dama Monica som tigger utenfor filadelfia kirka jeg gav henne en boblejakke den boblejakka har jeg fått fra Sørlendingen Jon Arne beboer på Borgergård og idag Gav jeg tigger dama Monica 180 kroner til Mat for familien
Og jeg overførte 500 kroner til Mat for Ramona muntean lenuta og familien i Romania Så lesere sett inn på konto 50241089344 penger Så kan jeg hjelpe Ramona og familien i Romania

Grådighet og egoisme
Er Jordklodens trussel

Trond worren

Tigger disippel og tidligere uteligger borgergård borgergata 30 hønefoss
Trond worren