Idag 2 oktober forkynte jeg om Guds sønn Jesus kristus

Idag 2 oktober 2018 forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 102 personer I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer men jeg fikk ikke Noe penger ingen så på bilde av meg og min bror jan kåre og ingen så på arket jeg hadde hengt opp på gataTo ti åringer sa de ville høre om Guds sønn Jesus Kristus
Hvem var egentlig de to 10 åringene
Jeg snakka idag med Ramona munten lenuta i Romania hun sa at Rebecca 11 år var utskrevet fra sykehuset og Ramona måtte ha 500 kroner hver dag til medisinsk injeksjon for Rebecca og Ramona måtte ha 8000 kroner til tannlege behandling og 500 kroner hver dag til mat Ramona hadde problemer med å spise pågrunn av tann problem så leser sett hver dag penger inn på min konto
50241089344 og redd Ramona og familien i Romania

Tigger disippel og tidligere uteligger Trond Worren borgergård borgergata 30 hønefoss