Side 272 i dagboken idag 9 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Det skal ikke være krig på jorden
På tigger plakaten står det
Det skal ikke være krig på jorden
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i en time og 2 personer Leste tigger plakaten
Idag møtte jeg en gutt som sa han hadde blitt frelst og han hadde kjøpt en bibel og han sa han ville forkynne om Guds sønn Jesus Kristus I Asker og i Hønefoss har 359 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor Har mine bøker utstilt i resepsjonen Idag ringte jeg til resepsjonen i national teateret i Oslo De sa de hadde mine bøker utstilt i resepsjoenen Det var dagbok 1 med bilde av meg og tigger plakat Og på tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål sykehus National teateret hadde også utstilt min bok dagbok 2 med bilde av meg og tigger kopp Idag gikk jeg til Ringerikes bibliotek de har utlånt mine bøker i 1 og ett halvt år Og de sa de hadde ikke utlånt min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 til rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på gymnaset på vitnemålet
Jeg har i en 10 års tid solgt mine bøker på gata på Majorstua og på Akersgata Og på universitets gata og på 10 år fikk jeg solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 i Oslo Selger mine bøker og i løpet av 6 måneder har de ikke solgt en bok av meg Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat på universitets gata 18 har mine bøker utstilt ved kassa Og en blinkende engel figur Og fugl figur Og en kose bamse Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Ramona Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Unni og Elias og Bjørn og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Idag fikk fuglene et halvt brød
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om dere vil sette dette innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om dere vil sette dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss