Side 267 i dagboken ikveld 7 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Jeg kan utvelge alle personer som har Plaga deg til disipler Hvis jeg vil
Jeg har tigga hver dag siden 2004 og 194 personer har Plaga meg På gata I Oslo og i Asker og i Hønefoss Det har ført til At jeg har blitt ufør
I bibelen står det at Paulus forfulgte de kristne og han ble utvalgt til disippel
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg i kveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og bjørn Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdim
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss