Side 265 i dagboken ikveld 5 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle som arbeider i st olav bokhandel i oslo Og alle som arbeider på stranda Folkebibliotek Og alle som arbeider på norlis antikvariat i Oslo Og alle som arbeider i Norli bokhandel I Oslo Og alle som jobber i wso i Oslo Og alle som jobber i Ringerike bibliotek Har fått engel vakt
St Olav bokhandel Akersveien 14 0177 i Oslo Deler gratis ut mine bøker Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 med bilde av meg og tigger plakat Og dagbok 2 med bilde av meg og tigger kopp
Stranda folkebibliotek Øyna 1 6200 stranda Har mine bøker utstilt på stativ Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 med bilde av meg og tigger plakat Og dagbok 2 med bilde av meg og tigger kopp
Norlis antikvariat Universitetsgata 18 0164 Har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Og dagbok 1 og dagbok 2
Norli bokhandel Universitetsgata 22 til 24 0162 De selger mine bøker Og i 6 måneder har de solgt mine bøker Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg
Ringerike bibliotek Låner ut min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita Og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose Og diktsamling med bilde av meg På gynge hest
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Alle personer som jobber på bisbedømmekontorene i Norge Har fått engel vakt
De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om dere setter dette innlegg på trykk i deres blad
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss