Side 261 i dagboken idag 3 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke misunne
På tigger plakaten står det Du skal ikke misunne Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og 1 person leste tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 51 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen I Asker og i Hønefoss har 358 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Ikveld ringte jeg til norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De hadde fått min nye dagbok dagbok 2 med bilde av meg og tigger kopp De hadde satt min nye dagbok ved kassa til utstilling og der har de også dagbok 1 med bilde av meg og tigger plakat På tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Ved kassa har norlis antikvariat også utstilt boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling med bilde av meg på gynge hest På norlis antikvariat sa de at engel figur Og fugl figur Blinker fortsatt Jeg har sendt dem engel og fugl figur De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel på skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 selger mine bøker Og i løpet av 6 måneder har de ikke solgt en bok av meg Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Aschehoug og st olav forlag og i det norske bibelselskap Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss