Side 260 i dagboken idag 2 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige Gate barn og tiggere og uteliggere fryser
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag tigga jeg ikke siden det er for kaldt å tigge Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 5 personer på gata i Hønefoss I Asker og i Hønefoss har 358 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo Og i Asker og i Hønefoss Idag står det på tigger plakaten Du skal gi alt det du eier til de fattige Idag la jeg dagboks notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset Wso i desember 2020 Jeg la dagboks notatene i kirken s bymisjon café i Hønefoss Og der la jeg er ark om at jeg har sovet ute i Oslo desember 2016 Jeg har solgt mine bøker i en 10 års tid i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata og i løpet av 10 år fikk jeg solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og dikt og innlegg og diktsamling Alexander Rybak Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel på skjønnlitteratur I universitets gata 22 til 24 i Oslo Selger mine bøker og i løpet av 6 måneder har de ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Norlis antikvariat i universitets gata 18 I Oslo har mine bøker ved kassa Og det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling med bilde av meg på gynge hest og dagbok 1 med bilde av meg og tigger plakat Og på tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg har også sendt dagbok 2 til norlis antikvariat Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Aschehoug og st olav forlag og i det norske bibelselskap og i inspirasjons forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Rachela og Marta og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne skriv til meg i kveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg i kveld om dere setter dette innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk dette innlegg i norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss