Side 259 i dagboken idag 1 februar 2021 sier Trond Worren at 358 personer har blitt frelst på gata i Hønefoss Og i Asker etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige På tigger plakaten min står det Du skal gi alt det du eier til de fattige Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det Han eier til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du så meg på ski og på syfonos og på Korfu
Syfonos og Korfu er to øyer i Hellas Og ski ligger en times bilkjøring fra Oslo Kristne reis på pilgrims tur til Ski og syfonos og Korfu Kristne skriv til meg om dere vil reise På pilgrims tur til Ski og syfonos og Korfu Idag tigga jeg ikke siden det er for kaldt Lesere redd gate barna og tiggerne og uteliggerne Dere redder dem ved at dere gir alt det dere eier til dem Idag la jeg dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset Desember 2020 Jeg la dagbok notatene på kirkens bymisjon café og der la jeg et ark om at jeg har sovet ute i Oslo desember 2016 Jeg frøs på hode Hender og føtter og folk plaga meg om natta og det var vanskelig å sovne på grunn av Bilstøy og eksos De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita dikt og innlegg og diktsamling Alexander Rybak og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest På Norli bokhandel Skjønnlitteratur Universitetsgata 22 til 24 i Oslo Der selger de mine bøker og i løpet av 6 måneder har de ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i st Olav forlag og det norske bibel selskap og i Aschehoug forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa kan sette dette innlegg på trykk i deres blad skriv til meg Idag om jeg får mitt innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg om dere setter dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss