Side 257 i dagboken idag 30 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal elske din neste som deg selv
På tigger plakaten står det
Du skal elske din neste som deg selv
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og ingen personer Leste Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 45 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 2 timer i minus 10 kuldegrader og ingen personer gav meg penger Ingen personer spurte meg om jeg frøs Ingen personer spurte meg om jeg fikk penger av nav Ingen personer spurte meg om jeg hadde en bolig Ingen personer spurte meg om jeg har penger til mat klær Og medisiner Folk er grådige og selvopptatte Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og dikt og innlegg og diktsamling Alexander Rybak Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel på skjønnlitteratur I universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 6 måneder Og de har ikke fått solgt bøker av meg Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og forlag sjefer og redaktører i Aschehoug og st olav forlag og det norske bibelselskap og inspirasjons forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i Oslo desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss