Side 254 i dagboken idag 28 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot pengespill
På tigger plakaten står det
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot penge spill
Tigger plakaten står på Filadelfia kirka og i løpet av en halv time Leste 2 personer tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 9 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen I Asker og i Hønefoss har 358 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Jeg er meget fattig og idag brukte jeg nesten alle mine penger på å utgi 200 eksemplarer av dagbok 2 Det kostet 10000 kroner å trykke alle de nye dagbøkene Og idag betalte jeg 5000 kroner for å sende i posten 200 eksemplarer Av min nye dagbok Den nye dagboken ble idag sendt til alle biskoper i Norge Og til alle statsråder Og til 10 sjefredaktører i Norge Lesere støtt meg i dette arbeidet og Sett 1000 kroner i uka Til konto 50241089344 Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fatiige Jeg er ufør og meget fattig I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Majorstua og på Akersgata og på Universitetsgata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og dikt og innlegg og diktsamling Alexander Rybak Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur Universitetsgata 22 til 24 i Oslo selger mine bøker og i løpet av 6 måneder har de ikke solgt en bok av meg Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Ramona og rebecca og alle forlag sjefer og redaktører i inspirasjon forlag og i hermon forlag og i Aschehoug forlag og i det norske bibel selskap og i st olav forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og meg og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag har satan plaga meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om dere setter på trykk dette innlegg i norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss