Side 248 i dagboken ikveld 26 Januar 2021 er jeg plaga Av angst

Jeg har vært plaga av angst I et kvarter Jeg er redd Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene på borgergård vasker mitt rom En gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der er det stress stress og stress Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum 4 timer Og det er tøft og slitsomt Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Og der redda sykepleier claus meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt Og Unni og Elias og Bjørn og alle personer på borgergård
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss