Side 243 i dagboken idag 26 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot aktiv dødshjelp Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot dødsstraff
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og 3 personer Leste tigger plakaten
På tigger plakaten står det Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot dødsstraff
Og på den andre tigger plakaten står det
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot aktiv dødshjelp
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset Du var pleie assistent på de fleste avdelinger på Ullevål Sykehus Du var pleieassistent På Radiumhospitalet i Oslo
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til folk på gata I Hønefoss I to timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk ikke Noe penger I Asker og i Hønefoss har 358 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Norli bokhandel på universitets gata 22 til 24 i oslo på skjønnlitteratur har solgt mine bøker i 6 måneder Og de har ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel og diktsamling brita Og diktsamling dikt og innlegg Idag gikk jeg til Ringerike bibliotek de sa de hadde ikke lånt ut en bok av meg I et og et halvt år har Ringerike bibliotek lånt ut mine bøker 43 bud Og boken den lille nye bibel I to år har Ringerike bibliotek lånt ut min diktsamling Brita Og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg og diktsamling Med bilde av meg på gynge hest og diktsamling med rød rose I løpet av 2 år har de ikke lånt ut en Diktsamling av meg på Ringerikes bibliotek Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bankkontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Lesere skriv til meg Idag hvor mye penger dere gir meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og forlag sjefer og redaktører i det norske bibelselskap og i st olav forlag og i Aschehoug forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og alle personer på borgergård Idag har satan plaga meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i søkelyset i desember 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg i dag om dere setter dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss