Side 234 i dagboken idag 24 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du sovna utenfor norsk Luther misjonssamband ved SAS hotellet i Oslo Desember 2016 Du sovna utenfor storsalen i normisjonenen ved SAS hotellet i Oslo Desember 2016 Du sovna utenfor Aftenposten og vg bygget i Oslo desember 2016 Du sovna i en telefon kiosk i brindisi i italia

Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i desember 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg snarest idag om jeg får det jeg har skrever på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss