Side 230 idag 23 januar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss
En gutt på 13 år og en gutt på 15 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 358 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot tortur Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot krig og terror
Idag står det på tigger plakaten Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot tortur Og på den andre tigger plakaten står det Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot Krig og terror
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og ingen personer Leste Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 25 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen De fleste bisbedømme kontor i norge deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg og dere forkynner fra boken 43 bud og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Norli bokhandel Skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 i Oslo har i 6 måneder solgt mine bøker og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Jeg har solgt mine bøker i Oslo en 10 års tid og da fikk jeg hver dag solgt 2 bøker på Akersgata og på Majorstua og på universitets gata Det var diktsamling brita dikt og innlegg og diktsamling Alexander Rybak og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Odd Helge Ringdal og Bjarte og Joar Tranøy og Ramona og rebecca og alle forlag sjefer og redaktører i Aschehoug og det norske bibelselskap og i st olav forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Unni og Elias og Bjørn og alle personer på borgergård Idag har satan plaga meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg snarest idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss