Side 218 i dagboken idag 15 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Gate barna og uteliggerne og tiggerne fryser
Idag står det på tigger plakaten
Gatebarna og tiggerne og uteliggerne fryser
Idag tigga jeg ikke Det er for kaldt Jeg synes synd på de som må tigge nå og har lite penger De kan bli syke av kulda Idag la jeg saken jeg fikk på trykk i Norge idag januar 2021 personer i bisbedømme kontorene om hvordan de hjelper de fattige Jeg la saken på kirkens bymisjon café og på Narvesen kiosken Det la jeg også dag bok notatene jeg fikk på trykk i tidsskriftet søkelyset i desember 2020 I Asker og i Hønefoss har 354 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Ovenfor min tigger plakat står det to tente hvite lys Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i det norske bibelselskap og st Olav forlag og Aschehoug forlag og Lunde forlag og Cappelen forlag og i Gyldendal forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og Ramona og rebecca og Unni og Elias og Bjørn og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss