Side 216 i dagboken idag 14 januar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss
En gutt på 14 år og en gutt på 16 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 354 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 54 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag sendte jeg boken 43 bud Og boken den lille nye bibel til st Olav forlag og til det norske bibelselskap Jeg skrev at de kan utgi mine bøker i bokform Idag la jeg saken jeg har fått på trykk i Norge idag januar 2021 5 personer i bisbedømme kontorene om hvordan de hjelper de fattige Jeg la denne saken på kirkens bymisjon café og på Narvesen kiosken på cuben I Hønefoss Idag la jeg dagboks notatene jeg fikk på trykk i søkelyset desember 2020 Jeg la dem på kirkens s bymisjon café og på Narvesen kiosken De fleste bisbe dømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Jeg gav nesten alt jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i det norske bibelselskap og se Olav forlag og Cappelen forlag og Aschehoug forlag og Lunde forlag og Gyldendal forlag og Lunde forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Idag gav jeg fuglene et halvt brød
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere journalist i Norge idag Og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss