Side 215 i dagboken idag 13 januar 2021 sier Trond Worren jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i hønefoss

I Asker og i Hønefoss har 352 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 35 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk ikke Noe penger I Hønefoss har ingen spurt meg om jeg har bolig om jeg har nok penger til mat medisiner og klær om jeg går på sosialen Folk er grådige og selvopptatte Idag sendte jeg brev til alle biskoper de får saken jeg fikk på trykk i Norge idag januar 2021 om personer i bisbedømme kontorene om hvordan de hjelper de fattige og jeg sendte dagboks notatene jeg fikk på trykk i tidsskriftet søkelyset Desember 2020 Idag gav jeg rusmisbruker kameraten min 200 kroner Vi prata en halv time Han sa han var plaga av hjerte sykdom og kols Han sa han drakk mye vann siden han ruser deg på alkohol Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva til rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag la jeg journalist saken 5 personer på bisbedømme kontorene om hvordan de hjelper de fattige Denne saken la jeg på kirkens bymisjon café og på Narvesen kiosken på cuben Der lå jeg også dagboks notatene jeg fikk på trykk i tidsskriftet søkelyset i desember 2020 Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Cappelen og i Lunde og i Aschehoug og i Gyldendal forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Idag gav jeg fuglene et halvt brød
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss