Side 214 i dagboken idag 12 januar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss To gutter på 16 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 352 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Gate barn uteliggere og tiggere fryser nå Trond Worren Idag står det på tigger plakaten Gate barn og uteliggere og tiggere fryser Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og ingen personer Leste tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 25 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag ringte jeg til de fleste bisbedømme kontor i norge Jeg sa til dem at de måtte gi beskjed til biskopen at de må forkynne fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel i kirkene i Norge Idag la jeg dagboks notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset i desember 2020 Jeg la dem på kirkens bymisjon café og på Narvesen kiosken på cuben Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Jeg gav nesten alt jeg har arva 140000 kroner til rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde Aschehoug og Gyldendal og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag har satan plaga meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag Idag gav jeg fuglene 3 boller
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss