Side 213 i dagboken idag 11 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Gatebarn og tiggere og uteliggere fryser
Idag står det på tigger plakaten
Gatebarn og tiggere og uteliggere fryser
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 2 timer og ingen personer I Hønefoss leste tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 28 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag sendte jeg sakene 5 på gata om tigging Og saken 5 på gata om de matet fuglene og 5 personer i bisbedømme kontorene om nytt års ønske Disse tre sakene sendte jeg til alle biskoper og statsråder i Oslo og til 10 sjefredaktører Idag la jeg dagboka notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset i desember 2020 og saken 5 personer i bisbedømme kontorene om hvordan de hjelper de fattige Disse to sakene la jeg på kirkens bymisjon café og på Narvesen kiosken på cuben De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel I Asker og i Hønefoss har 350 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger til bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og Aschehoug og Gyldendal og Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for de jeg har nevnt og Unni og Elias og Bjørn og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag har satan plaga meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss