Side 209 i dagboken ikveld 10 Januar 2021 sier Trond Worren at å skrive som journalist fører til motstand motstand motstand

En stund etter at jeg hadde skrevet intervjuene med folk i bisbedømme kontorene ble jeg plaga Av angst i en halv time Jeg var livredd Så ringte jeg Ramona muntean lenuta i Romania for å hjelpe henne Og da gikk angsten over Nå er jeg ikke plaga av angst Ramona muntean lenuta sa at hun og familien frøs i huset Og det har vært kaldt i huset i to måneder Ramona gjentar gang på gang at de fryser i huset Ramona sier hun trenger 70000 kroner til varme anlegg i huset Lesere redd familien Ramona og sett 70000 kroner inn på min Konto til i morgen til konto 50241089344 Skriv til meg snarest hvor mye penger dere gir
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss