Side 208 i dagboken ikveld 10 Januar 2021 sier Trond Worren at jeg er nå så dårlig psykisk et en av helse sjefene på borgergård vasker mitt rom

Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne på borgergård gir meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Idag og ikveld har satan plaga meg Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i hønefosd sentrum 4 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Og der redda sykepleier claus meg Søk på nettet Trond Worren dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca som fryser i Romania Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og Norge Idag s gate korrespondent og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss