Side 206 i dagboken idag 10 januar 2021 lage jeg denne journalist sak om tigging

Journalist sak
5 på gata i Hønefoss om tigging
Av Norge idag s gate korrespondent Trond Worren
Anton wasa 35 år
Har du noen ganger gitt til tiggerne ?
Ja flere ganger og da har jeg gitt 50 kroner sier daglig leder i Norli bokhandel på cuben i hønefoss Anton wasa 35 år og Anton wasa legger til at han gir til tiggerne fordi det er å få vist at alle er ikke økonomisk selvrådende Og alle har ikke jobb sier daglig leder i Nordli bokhandel på cuben Anton wasa 35 år
Morten Jørgensen 15 år og elev på ungdom skole
Hvorfor gir du til tiggerne ?
Fordi de sitter der for å få penger og mange sliter med å få jobb sier Morten Jørgensen
Butikk arbeider chzng wang 43 år
Hvorfor gir du til tiggerne ?
Hvis de trenger penger til mat da skal folk gi sier wang 43 år I skobutikken på cuben
Henriette Nikolaisen 21 år
Har du noen ganger gitt til tiggerne ?
Jeg har noen ganger gitt til tiggerne fordi jeg synes synd på de sier Henriette som jobber på big bite på cuben
Kristin 30 år på blomster butikken på cuben
Jeg har noen ganger gitt til tiggerne og da gir jeg mellom 20 og 70 kroner Jeg gir for å hjelpe sier Kristin som jobber på blomster butikken på cuben

Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset i desember 2021 Denne saken
Anita apelthun sæle skriv til meg snarest idag om jeg får denne sak på Trykk i Norge idag Til fredag
Journalister og redaktører hvis dere vil kan dere sette denne sak på Trykk i deres avis Skriv til meg snarest om jeg får denne sak på Trykk i deres avis
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og gatekorrespodent i Norge idag Og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss