Side 201 i dagboken idag 8 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke utføre abort
På tigger plakaten står det
Du skal ikke utføre abort
Idag hadde noen dritt sekker i Hønefoss fjerna min nyeste dagbok og dagboksnotater på kirkens bymisjon café og på Narvesen kiosken på cuben Det var dagboken med bilde av meg og tigger plakat På tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Dagboksnotatene fikk jeg på trykk I tidsskriftet søkelyset i desember 2020 Kristne kontakt mange kristne og be hver dag hele året for de personer som har fjerna dagboken og dagboks notater Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 3 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg ikke det er for kaldt å stå lenge ute og tigger De som tigger nå kan bli syke av kulda Idag står det en sak av meg på trykk i Norge idag Det var saken 5 personer i bisbedømme kontorene om hvordan de hjelper de fattige Sjefredaktør finn Jarle Sæle hadde skrevet at jeg er Norge idag s gate korrespondent Jeg har fått 39 saker på trykk i Norge idag Og 10 saker på trykk i Aftenposten som journalist Idag ringte jeg til nord Hålogaland bisbedømme de så de hadde delt ut nesten alle mine bøker i resepsjoenen De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel I Asker og i Hønefoss har 350 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi Alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge ringdal og alle forlag sjefer og redaktører I Lunde og i Aschehoug og i Cappelen og i gylden dal forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og meg og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder Bjarte på skjønnlitteratur I Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer som jobber på norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og min nyeste dagbok og diktsamling med bilde av meg på gyngehest
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss