Side 192 i dagboken idag 7 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke utføre abort
På tigger plakaten står det
Du skal ikke utføre abort
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 2 personer i Hønefoss sentrum Og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag la jeg min nyeste dagbok på kirkens bymisjon café Med bilde av meg og tigger plakat Og på tigger plakaten står det Jeg ble tvangs medisinert på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Jeg la også på kirkens bymisjon café dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset wso i desember 2020 Den nyeste dagboken min ble idag også gitt til Ringerikes bibliotek som skal legge dagboken på nyheter Den nye dagboken ble også lagt på Narvesen kiosken og 3 blomster Som jeg idag kjøpe for 60 kroner Idag gav jeg fuglene et halvt brød I Asker og i Hønefoss har 350 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn jesus kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og i Aschehoug og i Gyldendal og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og meg og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset Det jeg har skrevet i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss