Side 190 i dagboken i kveld 6 januar 2021 ringte jeg Ramona i romania

Ramona muntean lenuta har gjentatt mange ganger at de fryser i huset De fikk fra mor Randi Worren Ramona sier at barnet hennes David er syk av kulda og de har ikke råd til medisiner til David Ramona sier de får altfor lite av mor Randi Worren Randi Worren gir dem 1000 i uka til mat og Ramona sier det er altfor lite penger til mat og medisiner Lesere nå må dere hjelpe familien Ramona økonomisk Sett inn 70000 kroner til varme anlegg til konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Hvis dere ikke vil gi penger til varme anlegg så gi 2000 kroner i uka Til mat og medisiner til familien Ramona Det er livsviktig
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i søkelyset i desember 2021
Anita apelthun sæle og finn Jarle Sæle redd familien Ramona og sette dette innlegg på trykk i Norge idag hvis dere vil
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss