Side 180 i dagboken i dag 6 januar 2021 sier Trond Worren at jeg er nå så dårlig psykisk at folk på borgergård må vaske mitt rom

Jeg er nå så dårlig psykisk at jeg må få medisinen zyprexa av sykepleier så de passer på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd I Oslo er det stress stress og stress Satan plager meg i Hønefoss Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt på lukka psyk avd på Dagali Dikemark mark i 8 måneder Og der redda sykepleier claus meg Søk på nettet Trond Worren dagbok sykepleier claus redda meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og i Aschehoug og i Gyldendal og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot abort På tigger plakaten står det Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot abort Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 5 personer på gata i Hønefoss Idag tigga jeg ikke siden det er altfor kaldt I Asker og i Hønefoss har 350 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bankkontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle som setter på trykk en journalist sak av meg i Norge idag nå til fredag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for Bjarte leder på skjønnlitteratur I Norli bokhandel I universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle som jobber i norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og min nyeste dagbok med bilde av meg og tigger plakat På tigger plakaten står det at jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle som jobber på stranda Folkebibliotek 6200 stranda De har utstilt mine bøker og det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling Alexander Rybak og min nyeste dagbok
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss