Side 174 i dagboken idag 5 januar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En 15 åring og en 16 åring ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 350 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i en time og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i minus 10 kulde grader i en time og jeg fikk to kroner Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot tortur og dødsstraff Idag står det på tigger plakaten Pave Frans dere skal arbeide mot dødsstraff Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i en time og to personer leste tigger plakaten Idag ringte jeg til Oslo bisbedømme og til Stavanger bisbedømme de så de hadde fått min nyeste dagbok med bilde av meg og tigger plakat På tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Hun som jobber på Oslo bisbe dømme sa de hadde 10 bøker av meg Det var boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi Alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du var medisin student i Oslo og Tromsø Du tok mellomfag i psykologi Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag gav jeg fuglene 3 boller Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og i Aschehoug og i Gyldendal og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede alle de personer jeg har nevnt og meg og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Igår sendte jeg dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset wso desember 2020 Jeg sendte det til alle biskoper og alle statsråder Og 10 sjefredaktører
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Anita apelthu sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss