Side 160 i dagboken idag 2 januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot krig og terror
Idag står det på tigger plakaten
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot krig og terror
På den andre tigger plakaten står det
Jeg sov utenfor den katolske domkirke i Oslo
Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg
Du sov utenfor den katolske domkirka i Oslo desember 2016
På den tredje tigger plakaten står det
Jeg sov utenfor Aftenposten og vg bygget
Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg
Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget i Oslo desember 2016
I løpet av 3 timer leste 4 personer tigger plakatene i Hønefoss Idag tente jeg et hvitt lys ved siden av tigger plakatene Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 54 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne må gi meg medisinen zyprexa på borgergård for å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Helse personell plaga meg på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark mark Og der redda sykepleier claus meg les om det på nettet Trond Worren dagbok sykepleier claus redda meg Helse personell plaga meg på Dagali Dikemark Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og i Aschehoug og i Cappelen og i Gyldendal forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at folk som leser min e post Gir alt det de har av penger på min bank konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Konto nr er 50241089344 Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 til rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige De fleste bisbe dømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for finn Jarle Sæle og anita apelthun sæle som setter på trykk i Norge idag en journalist sak av meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør i bladet søkelyset i wso Joar Tranøy Han har i desember satt noe på trykk av meg i bladet søkelyset Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder Bjarte på skjønnlitteratur I Norli bokhandel I universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer som jobber på norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Og min nyeste dagbok med bilde av meg og tigger plakat På tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Litteraturhuset i Oslo og Tronsmo bokhandel i Oslo Har i en 2 års tid delt ut gratis mine Diktsamlinger Og stranda bokhandel og st olav bokhandel i oslo deler gratis ut mine bøker Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og min nyeste dagbok Med bilde av meg og tigger plakat Idag gav jeg fuglene 3 boller
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset i desember 2021 Mitt innlegg
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk i Norge idag mot innlegg
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss