Side 154 i dagboken idag 31 desember 2020 gav jeg jule gave til rusmisbruker kameraten min

Idag når jeg tigga utenfor Filadelfia kirka da gav ei dame meg 90 kroner Jeg gav de 90 kronene til rusmisbruker kameraten min i julegave Idag prata jeg med rusmisbruker kameraten min i 20 minutter Vi lo og lo og lo Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget i desember 2016
På tigger plakaten står det idag
Jeg sov utenfor Aftenposten og vg bygget i Oslo
Jeg sov ute i Oslo i 14 dager i 2016 og jeg frøs på hode og føtter Jeg ble plaga om natta og det var vanskelig å sovne på grunn av bil bråk og eksos
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 24 personer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk 90 kroner I Asker og i Hønefoss har 343 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Jeg har tigga siden 2004 og frem til idag Og 191 personer har Plaga meg som har ført til At jeg er Ufør Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbe dømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Godt nyttår Jeg er ufør og meget fattig Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og i Aschehoug og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og meg og Bjørn og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset Det jeg har skrevet i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss