Side 153 i dagboken idag 30 desember 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En gutt på 12 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han på gata Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike
Gutten fikk informasjons ark om min nyeste dagbok Jeg med tigger plakat På tigger plakaten står det Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Informasjons arket la jeg på Narvesen kiosken på cuben Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal ikke mobbe og Plage personer på jord kloden I Asker og i Hønefoss har 343 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbe dømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 51 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 3 timer og ingen gav meg penger Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Godt nyttår Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag gav jeg fuglene 3 boller Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og i Aschehoug og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for sjef redaktør Finn Jarle Sæle som setter på trykk en sak av meg i Norge idag Ved nytt året Det er saken 5 personer i bisbedømme kontoret om hvordan de hjelper de fattige Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør i bladet søkelyset i wso Joar Tranøy Han har satt på trykk i bladet i søkelyset i desember noe jeg har skrevet Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder Bjarte i skjønnlitteratur I Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer som jobber i norlis antikvariat i Oslo universitets gata 18 de har mine bøker ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til neste fredag Anita skriv til meg snarest idag om jeg nå har fått noe på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss