Side 152 i dagboken idag 29 desember 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En gutt på 7 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han på gata i Hønefoss Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike I Asker og i Hønefoss har 342 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 28 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk ikke Noe penger På tigger plakaten står det Jeg sov utenfor storsalen normisjonen i Oslo Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du sov utenfor storsalen normisjonen ved SAS hotellet i Oslo I desember 2016 Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Lesere skriv til meg Idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 til rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører I Lunde og i Aschehoug og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt Og jeg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca Og alle personer på borgergård Idag har satan plaga meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk i søkelyset desember 2021 Det jeg har skrevet
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss