Side 151 i dagboken idag 28 desember 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En gutt på 13 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han på gata Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike Gutten fikk informasjons ark om min nyeste dagbok med bilde av meg og tigger plakat På tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Dette informasjons ark la jeg på Ringerike bibliotek og på Narvesen kiosken på cuben I Asker og i Hønefoss har 341 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Konto nr mitt er 50241089344 Jeg er ufør og meget fattig Jeg gav nesten alt det jeg har arva til rom tigger dama Ramona muntean lenuta 140000 kroner Og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Lesere skriv til meg Idag hvor mye penger dere gir meg idag står det på tigger plakaten Jeg sov utenfor norsk Luther misjonssamband i Oslo Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du sov utenfor norsk Luther misjonssamband i Oslo Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I tre timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i tre timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag gav jeg fuglene 3 boller Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne på borgergård må gi meg medisinen Zyprexa for å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt på lukka psyk avd på Dagali Dikemark i 8 måneder Og der redda sykepleier claus meg Søk på nettet Trond Worren sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Øyvind Lien Og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og i Aschehoug og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og de jeg har nevnt og Bjørn og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør i søklyset wso Joar Tranøy som nå i desember har satt på trykk i søkelyset noe jeg har skrevet Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for finn Jarle Sæle som setter på trykk saken 5 personer på bisbe dømme kontoret om hvordan de hjelper de fattige Saken kommer på trykk i Norge idag Ved nytt året Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder Bjarte på skjønnlitteratur norli bokhandel på universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle som jobber på norlis antikvariat De har mine bøker ved kassa Og det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter dette innlegg på trykk i søkelyset Til desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss