Side 144 i dagboken ikveld 2 juledag 26 desember 2020 sier Trond Worren at dette er en beskjed til alle kristne lesere

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca Ikveld har satan plaga meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk som journalist
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset desember 2021 Det jeg har skrevet
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss