Side 140 i dagboken ikveld 25 desember 2020 sier Trond Worren at dette er en beskjed til alle kristne som leser min e post

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og rebecca og Ramona Be til Guds sønn Jesus Kristus at alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og rebecca og Ramona at de mister sine jobber Be til Guds sønn Jesus Kristus at alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebbeca at Guds sønn Jesus Kristus utvelger dem til Disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede alle personer på jorda som er imot meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca Ikveld har satan plaga meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset i desember 2021 Det jeg har skrevet
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk i Norge idag Det jeg har skrevet
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss