Side 136 i dagboken idag 1 juledag 25 desember 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Du vil hjelpe folk Trond Worren Du var pleie assistent på stranda sjukestove Du var pleie assistent på Valldal alder og sykehjem Du var pleie assistent på catinca Gullberg sykehjem i Oslo Du var lege student i Oslo og Tromsø Du ble nesten audiopedagog Du tok mellom fag i psykologi Du fikk 11 seksere på gymnaset på vitnemålet
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset i desember 2021 Det jeg har skrevet
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk i Norge idag Til fredag Det jeg har skrevet
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss