Side 134 i dagboken ikveld 23 desember 2020 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud hele jula for alle personer på jorda som er imot meg

Kristne kontakt mange kristne og be til gud hele jula for alle personer på jorda som er imot meg og mor randi og ramona og rebecca Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag og ikveld har satan plaga meg Jeg var ikveld plaga av angst I en halv time Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette det jeg har skrevet på trykk i søkelyset I desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss