Side 131 i dagboken ikveld 22 desember 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Du skal hver dag gi til tiggere og hjemløse
Lesere gi meg ikveld en jule gave Gi meg 1000 kroner på min bank konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere vil gi meg i jule gave Jeg er ufør og meget fattig
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet I søkelyset i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk i Norge idag Det jeg har skrevet til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss