Side 118 i dagboken idag 18 desember 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset Du ble tvangsmedisinert på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Du ble lagt i belte på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Mange har Plaga deg Trond Worren
Jeg har tigga hver dag siden 2004 og frem til idag 191 personer har Plaga meg i Oslo og i Asker og i Hønefoss
Idag står det på tigger plakaten Pave Frans skal arbeide mot dødsstraff Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans skal arbeide mot dødsstraff Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer Og to personer leste tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 22 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk 100 kroner Av ei dame som har jobba på borgergård Idag la jeg avis saker som jeg har fått på trykk i Norge Idag Jeg la avis sakene på kirkens bymisjon café Idag gav jeg fuglene 3 boller Jeg tente to hvite lys på gata I Asker og i Hønefoss har 331 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til romdama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel, I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattige De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og redaktør Øyvind Lien og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og Cappelen og i Aschehoug forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag har satan plaga meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør Joar Tranøy i bladet søkelyset i wso Han setter på trykk i søkelyset 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder Bjarte på skjønnlitteratur I Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og bøkene den lille nye bibel og dikt og innlegg og diktsamling brita Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer som jobber på norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk i søkelyset Dette innlegg i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss