Side 117 i dagboken idag 17 desember 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss
To personer på 8 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 331 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 31 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga to timer og jeg fikk ikke Noe penger På tigger plakaten står det Pave Frans du skal arbeide mot tortur Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal arbeide mot tortur Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og 1 person leste tigger plakaten Idag gav jeg fuglene 3 boller Jeg tente idag to hvite lys på gata Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige De fleste bisbe dømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Idag gikk jeg til Ringerikes blad og der fremførte jeg dette dikt En forfrossen uteligger Men med et hjerte fylt Av varme Ringerikes blad fikk avis sakene jeg har fått på trykk i Norge idag Kirkens bymisjon café fikk også mine avis saker Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle redaktører og forlag sjefer i Lunde og Aschehoug og i Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk i søkelyset dette innlegg I desember 2020 eller i desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet I Norge idag Til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss