Side 104 i dagboken idag 12 desember 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss Ei jente på 12 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til henne på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte henne i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 325 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere har av penger til bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva til tigger dama Ramona muntean lenuta 140000 kroner Og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag står det på tigger plakaten Du skal elske dine fiender Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du skal elske dine fiender På den andre tigger plakaten står det Du skal hver dag gi til tiggere og hjemløse Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du skal hver dag gi til tiggere og hjemløse På den tredje tigger plakaten står det Jeg var pleie assistent på stranda sjukestove Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du var pleie assistent på stranda sjuke stove
Idag stod tigger plakaten på Filadelfia kirka i 2 timer og ingen Personer leste Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 13 personer på gata i Hønefoss Idag la jeg avis saker som jeg har fått på trykk i Norge idag Jeg la sakene på kirkens bymisjon café Idag tente jeg to hvite lys på gata i Hønefoss Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører i Lunde og Gyldendal og Aschehoug og Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør i søkelyset i wso Joar tranøy Han setter på trykk i søkelyset 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder Bjarte i skjønnlitteratur I Norli bokhandel I universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle som jobber i norlis antikvariat i universitets gata 18 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss