Side 103 i dagboken idag 11 desember 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du ble tvangsmedisinert på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Du ble lagt i belte på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus
Jeg er nå så dårlig at pleierne må gi meg medisinen zyprexa For å passe På at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Der det er stress og stress og stress Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg var innlagt i 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet Trond Worren dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer i Lunde Aschehoug og Gyldendal og Cappelen forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og Bjørn og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård I Asker og i Hønefoss har 324 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 23 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga to timer og jeg fikk 40 kroner Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og 3 personer leste Tigger plakaten På tigger plakaten står det Jeg var pleie assistent på stranda sjukestove Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du var pleie assistent på stranda sjukestove Ingen personer så på boken 43 bud som står utstilt på gata Ingen personer så på avis saker jeg har fått på trykk i Norge idag Boken 43 bud Og avis sakene står utstilt fremfor tigger dama Monica Idag la jeg avis saker som jeg har fått på trykk i Norge idag Jeg la avis sakene på kirkens bymisjon café Idag gav jeg fuglene 3 boller Idag tente jeg to hvite lys som står på gata De fleste bisbe dømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg snarest hvor mye penger dere vil gi meg Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Jeg gav tigger dama Ramona muntean lenuta nesten alt det jeg har arva 140000 kroner og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør Joar Tranøy i bladet søkelyset i wso Han utgir 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for Bjarte leder skjønnlitteratur I Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle som jobber i norlis antikvariat i universitets gata 18 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i søkelyset I desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag Journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 Hønefoss