Side 73 i dagboken idag 28 november 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss To gutter på 13 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 323 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere eier av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Hvis dere ikke vil gi alt det dere eier til meg så sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg i uka Idag gav jeg Jon Arne på borgergård Han fikk 200 kroner Av meg Jeg har fått klær av han til 30000 kroner Og meste parten av klær nå har jeg gitt til rom tiggere Jeg gav nesten alt det jeg har arva til tigger dama Ramona muntean lenuta Hun fikk 140000 kroner Av meg og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til Disippel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Uteliggerne fryser nå Trond Worren Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 24 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga to timer i kulda og jeg fikk ikke Noe penger Ingen personer så på Tigger plakaten Min som stod på Filadelfia kirka i 2 timer På tigger plakaten står det Du sov utenfor storsalen normisjonen i Oslo Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du sov utenfor storsalen normisjonen ved SAS hotellet i Oslo I desember 2016 De fleste bisbe dømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og Øyvind Lien og forlag sjefer i Lunde og Aschehoug forlag Og redaktører i Lunde og Aschehoug forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og Bjørn og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør i bladet søkelyset i wso Joar Tranøy Han setter på trykk i søkelyset i desember 2020 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for Bjarte leder på skjønnlitteratur Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle som jobber på norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2020
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i Oslo i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss